M. A. Castrénin seura
ajankohtaista tapahtumakalenteri kulttuurimatkat jäseneksi liittyminen apurahat po-russki
etusivujäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen

M. A. Castrénin seuran jäseneksi voi liittyä täyttämällä Jäsenrekisteritiedot -kaavakkeen ja lähettämällä sen joko postitse (M. A. Castrénin seura, Pohjoinen Makasiinikatu 7 A 2, 00130 Helsinki) tai sähköpostitse (marja.lappalainen[a]macastren.fi). Samalla jäsenen tulee tutustua M. A. Castrénin seuran rekisteriselosteeseen ja antaa lupa säilyttää ilmoittamansa tiedot seuran jäsenrekisterissä. Kaavakkeella voi ilmoittaa myös muutokset jäsenrekisteriin.

Jäsenet hyväksytään hallituksen kokouksessa, minkä jälkeen jäsenelle lähetetään hyväksymiskirje, tietopaketti seurasta ja pankkisiirtokuitti jäsenmaksua varten. 

Seuran jäsenet saavat jäsentiedotteen neljä kertaa vuodessa ja alennuksia alan uutuuskirjoista ja muistakin, esim. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kaikista kirjoista saa 25 %:n jäsenalennuksen. Jäsenille järjestetään tapahtumia ja mm. räätälöityjä kulttuurimatkoja suomalais-ugrilaisille alueille.

Seuran sähköpostitiedotuslistalle voi liittyä erikseen ilmoittamalla sähköposti-osoitteensa (marja.lappalainen[a]macastren.fi). Seuran ja koko suomalais-ugrilaisen maailman kuulumisia voi seurata myös Facebookissa (M. A. Castrénin seura MAC). 

Jäsenmaksukategoriat:
vuosijäsen 20 euroa
opiskelijajäsen 10 euroa
ainaisjäsen 200 euroa
yhteisöjäsen 200 euroa
ainaisyhteisöjäsen 1 000 euroa

Rekisteriseloste.pdf

Jasenrekisteritiedot.pdf

Jasenrekisteritiedot.docx